(今朝、牛肉野菜炒めを朝食の1品として作りました。でも、5分くらいで作ったのがわかったのは)
before rice cooker was finished making rice. Usually, I take more time than that I thought, but when I
(ご飯が出来上がるまでの時間の確認でわかりました。いつもはもっと時間をかけて作っていたのか)
start cutting and cooking, I recognized that I made within 5 minutes for fried vegetable with beef. I will
(と思っていたのでしたが、意外と5分ほどで肉野菜炒めを作れることに気がつきました。どうやって)
show that how I made it.
(作ったかをここに書いておきます。)
Fried Vegetable with Beef Fire King Azurite Swirl lunch dish |
Cutting the vegetables (onion and cabbages).
(まずは、野菜をきります。)
Onion is 12 equal parts or just balanced to cut for one bit size.
(たまねぎは12等分か一口サイズにきります。)
Cabbage (1/4 of whole one)is cut for one bit size, and green onion for small shredded.
(キャベツ(1個の4分の1) は一口サイズよりちょっと大きめ位にきって、細ねぎは細切りにします。)
Step 2.
seasoning combination, I use seasoning for cooking sake 20~30 ml, Ajimirin (flavor sweet cooking rice
(調味料はというと先に計っておきます。使うのは料理酒20~30ml、味みりん40~50ml、そして)
wine) 40~50ml, and light salt soy sauce 10~20ml. Total is around 70~100ml.
(塩の量が少ないお醤油を10~20mlの割合です。合計で大体70~100mlくらいの調味料です。)
Step 3.
Frying pan with one to two spoons of vegetable/olive oil and put on High heat.
(まずはフライパンに野菜油かオリーブ油をスプーン1~2くらいいれて強火で温めます。)
Step 4.
when it is getting warm put onion, then stir fry for onion until get all heated (before that 30 seconds of
(フライパンが温まったら、まずはたまねぎを入れて芯まで火が通るほどに炒めます(30秒くらい電子)
microwave would be help to cook faster.) Then, put sliced beef and stir frying for 30 seconds.
(レンジで温めると早く芯まで炒められます。)。その後、スライスした牛肉を入れて30秒炒めます)
Step 5.
Cabbage, carrot, and Shredded Green Onion put into Frying Pan, and cook for 3 minites to all heated
(その後、キャベツ、ニンジン、きざんだ細ねぎをフライパンに入れます。そして約3分ほど炒めます)
and cook all of them heated ok then put seasonings. Then 1 minutes to finish cooking.
(そして十分火がとっていたら調味料を加えます。そして1分炒めておわりです。)
So total time is around/less than 5 minutes. My dish is really quickly to cook and trying to my best for
(合計の料理時間は大体5分かそれ以下です。自分が作る料理は時間をあまりかけないようにして)
cooking meals. I hope this will help you to make lunch or dinner when you don't have much time or tired
(作っています。昼食や夕食をちょっと今日は時間かけたくないとかという感じの時に参考になれば)
to make food for yourself.
(と思います!)
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